Работа в Геоинженеринг

"Геоинженеринг" е динамично развиваща се компания. Винаги сме готови да разширим екипа си с квалифицирани, мотивирани специалисти, желаещи да изградят своята кариера в компания, лидер на пазара на геодезически услуги в България.

Ако Вие сте специалист в областта на геодезията, инженерните науки или офис администрирането и се интересувате от съвместна работа с нас, Вие сте добре дошъл в нашия екип. Непрестанно се нуждаем от талантливи и усърдни колеги, които могат и имат желание да работят в сферата на нашата дейност.

"Геоинженеринг" предлага професионални предизвикателства и перспективи за развитие, динамична работа във фирма с добра вътрешна организация, приятна атмосфера и заплащане, обвързано с резултатите.

Ако сте амбициозни и силно мотивирани, обичате да работите с хора, държите на професионалното си развитие, знаете какво можете и имате нужното самочувствие и квалификация, ние ви каним да станете част от нашия колектив. В замяна ще ви предложим работа в динамичен екип, силно мотивиран да се развива и усъвършенства своите познания, отлични условия за работа и възможност за обучение.

Очакваме от Вас мотивация и амбиция, желание за придобиване на нови знания и практически опит, гъвкавост и творческо мислене.

Ако смятате, че отговаряте на изискванията в актуалните обяви за работа, или желаете да фигурирате в нашата база данни с потенциални служители, очакваме вашите документи.